UPDATE: olandezul acuzat de uciderea fetiței de 11 ani din Dâmbovița a murit într-un accident

0
594

Olandezul suspectat de uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru din Dâmboviţa a murit în Olanda, în urma unui accident rutier – au declarat, pentru AGERPRES, oficiali din Poliţia Română. Informația a fost transmisă Poliţiei Române de autorităţile din Olanda. Cercetările în acest caz vor stabili circumstanțele în care acesta a decedat, întrucât este în discuție încă și varianta sinuciderii. 

Olandezul fusese suspectat că a ucis fetiţa de 11 ani din localitatea Gura Suţii, judeţul Dâmboviţa a venit în ţară miercuri şi a plecat sâmbătă.

Un mandat european de arestare fusese solicitat pe numele acestuia, pentru comiterea crimei de la Gura Șuții, Dâmbovița.

Luni s-a făcut autopsia Mihaelei Adriana, fata de 11 anișori. Anchetatorii încearcă să confirme existența ADN-ului copilei în mașina închiriată de cetățeanul olandez.

Din ce în ce mai multe amănunte apar în cazul Mihaelei Adriana, fetița în vârstă de 11 ani din Dâmbovița, Gura Șuții, care a fost răpită și ucisă de către bărbatul olandez.

S-a refăcut filmul dispariției Mihaelei Adriana. Polițiștii au în vizor principalul suspect, și anume un bărbat olandez în vârstă de 47 de ani.

Fetița a fost răpită de pe stradă, apoi dusă pe un câmp unde a fost chinuită și omorâtă, totul petrecându-se în mai puțin de 30 de minute. Bărbatul care a răpit-o închiriase o mașină. Situația ridică foarte multe semne de întrebare. Poliția, inițial, îl luase pe bărbatul olandez la întrebări, înainte să se descopere cadavrul fetiței de 11 ani din Dâmbovița. Principalul suspect a fost văzut pe camerele de supraveghere din terminalul plecări al Aeroportului Otopeni.

Pe trupul fetiței există urme de agresiuni fizice și există suspiciuni că fetița ar fi fost violată înainte să fie omorâtă. Corpul neînsuflețit al micuței a fost găsit la o distanță de 7 kilometri de Gura Șuții.

Persoana din poza apărută la articol, în cursul dimineții, nu a fost bărbatul cercetat pentru crimă, despre care poliția a confirmat că s-a sinucis. Redacția Glasul Aradului a preluat fotografia de pe site-urile naţionale, care la rândul lor au fost duse în eroare. Am scos fotografia greşită de pe site în urma telefonului primit de la redacţia din Olanda, care ne-a confirmat că bărbatul apărut în poza iniţială este colegul lor şi nu are nici o legătură cu crima. Ne cerem scuze pe această cale domnului Johannes Visscher, care nu are nici o legătură cu crima de la Dâmboviţa. 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.