Urban: „Această Ligă a Europei este ceea ce ni se potriveşte”

0
290

urbanjucUniversitatea Goldiş ICIM Arad are un program extrem de încărcat în următoarea perioadă. Pe 17 ianuarie, trupa lui Jose Araujo joacă la Oradea, apoi pe 21 ianuarie în Slovacia, cu Piestanske Cajky, pe 25 ianuarie la Satu Mare, pentru ca pe 31 ianuarie să înfrunte echipa din Brno.
Deocamdată vicecampioana Româ­- niei şi-a recăpătat suflul, după victorii în campionat şi în Cupa Europei Centrale.  „Pentru noi toate competiţiile sunt importante. Nu vreau să mint şi spun că Liga Naţională este pe primul plan. Dar nu vom neglija sub nici o formă Cupa României şi Cupa Europei Centrale. Liga Naţională e un campionat nebun, în care toate echipele din poziţie de play-off pot face surprize plăcute şi neplăcute. Îmi doresc să câştigăm tot ce se poate pentru o poziţie cât mai bună în play-off”, a spus antrenorul Jose Araujo după succesul de miercuri seara.
„Această Ligă a Europei este ceea ce ni se potriveşte. Nu avem un joc care să ne permită să sperăm la rezultate bune în celelalte două competiţii mai valoroase şi nici suportul financiar necesar. Cum de altfel nu prea are nici o echipă din baschetul feminin românesc. În Liga Naţională forma de moment poate fi un factor decisiv, la cât este de echilibrat. În play-off se pot întâmpla multe”, a completat marcel Urban, preşedintele grupării arădene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.