FCC ICIM şi-a complicat situaţia în drumul spre locul 5, după eşecul de la Arad cu SCM Timişoara. Astăzi, în oraşul de pe Bega e jocul revanșă şi arădencele, cu mari probleme de efectiv, încearcă să restabilească egalitatea.
Până una alta, o parte dintre suporteri şi-au exprimat nemulţumi­rile destul de vocal pe internet (unii chiar prea vocal), căutând vinovaţi în stânga şi în dreapta. Iar preşe­dintele Marcel Urban a ţinut să facă unele precizări. „Ca de fiecare dată, marii specialişti ies la suprafață cu atacuri la persoană sau împotriva echipei așteptând după colţ un rezultat negativ, neștiind multe detalii din sânul echipei. Cum ar fi acela că Wingate nu mai face parte din echipă. Tavic nu se antreneză de mai mult de o lună din cauza unei discopatii lombare, fiind
inaptă pentru ce a mai rămas de jucat din acest sezon. În fine, Hadzovic, care a tras echipa după ea tot sezonul, s-a accidentat la gleznă cu o zi înainte de meciul cu Timişoara, jucând cu infiltrații. Practic, s-a sacrificat doar pentru a fi pe parchet. De aceea o și apreciază lumea, căci altfel ea putea să invoce probleme fizice şi să nu joace. Colac peste pupăză, și Nagy e pe antibiotice de două zile, nu știm dacă o putem folosi mâine. Lumea poate să vorbească ceea ce doreşte, dar să fie şi în cunoștință de cauză cu detaliile din sânul echipei din punct de vedere al lotului, probleme de sănătate cu care ne confruntăm, iar prea multe alte soluții nu avem. Cu toate acestea, noi nu vom ceda, chiar şi fără Wingate şi Tavic şi prin recuperarea lui Hadzovic, trebuie să luptăm pentru a câștiga la Timişoara, lucru deloc ușor”, a explicat Urban.
Șeful grupării „galben-albastre” are dreptate până într-un punct. Suporterii își dau cu părerea despre ceea ce văd pe parchet, nu sunt la curent cu buletinul medical al echipei, nu cunosc detaliile renunțării la americanca Wingate, dacă nimeni din cadrul clubului FCC ICIM Arad nu iese public cu aceste informații. Putem înțelege și că
anumite secrete sunt ținute pentru dezorientarea adversarilor, dar atunci îți asumi și criticile venite, poate, în necunoștință de cauză.

Recomandările redacției