cupaUniv Goldiş ICIM a cucerit joi seară a doua Cupă a României din istorie chiar pe terenul marilor rivale de la Târgoviște. Un succes care va fi savurat mai bine la finalul sezonului, pentru că vine play-offul LNBF. Marcel Urban, managerul clubului, consideră că victoria este cu atât mai dulce cu cât adversarii au fost dintre cei mai redutabili: „Este un trofeu extrem de valoros, pentru că am avut cel mai greu culoar de străbătut. Am întâlnit şi eliminat în ordine: Alba Iulia, Târgovişte şi Sf. Gheorghe, cei mai puternici adversari în acest sezon. Este meritul acestor fete, plus inspiraţia antrenorului, care au pregătit foarte bine acest turneu, inclusiv alegerea lotului pentru semifinale şi finală. Îi felicit pentru acest rezultat”.
Pe 1 aprilie, la Sala Sporturilor, de la ora 18, are loc primul meci al sferturilor între Univ Goldiş ICIM și Danzio Timişoara. Apoi, partida cu numărul doi se dispută în oraşul de pe Bega, pe 4 aprilie. În cazul unei foarte posibile calificări, campioana României va înfrunta în semifinale Sepsi Sf.  Gheorghe. Primul joc ar fi trebuit să aibă loc la Arad pe 13 aprilie, dar la acea dată Sala Sporturilor e rezervată „naționalelor” de dans sportiv. În această situaţie în care FRB va stabili o altă dată pentru disputarea jocului.
„Am încheiat două capitole, cu rele şi cu bune, urmează cel mai greu şi cel mai dulce în acelaşi timp. Asta pentru că a câştiga un campionat este cel mai dulce sentiment din viaţa unei echipe. Va fi un drum anevoios. Aţi văzut ce adversar periculos ne aşteaptă. Ne dorim să ajungem în finală, acolo se poate întâmpla orice. Până acolo avem duelul cu Ti­mişoara din sferturi. Primul meci e pe 1 aprilie, meci la care vom prezenta Cupa României. Invit toţi iubitorii sportului la sală, să vină şi să sărbătorim împreună acest rezultat. Fetele merită acest gest, pentru că, înainte de orice, joacă pentru Arad”, a adăugat  Urban.

Recomandările redacției