De doar două meciuri a avut nevoie Olimpia CSU Brașov pentru a se debarasa de FCC ICIM Arad în drumul spre „careul de ași” al prezentei ediții a Ligii Naționale de Baschet Feminin. După succesul de vineri (73-66), formația de sub Tâmpa s-a impus și la Arad, cu 74-66, spre dezamăgirea suporterilor, dar și a conducerii clubului.
La finalul disputei de marți seară, ce le-a scos prematur pe „galben-albastre” din lupta pentru medalii, Marcel Urban nu le-a menajat deloc pe elevele lui Bogdan Bulj. „Am avut un început de meci mizerabil, cu atitudinea jucătoarelor noastre de nerecunoscut. Dacă am câștigat la un moment dat meci după meci în campionat, s-a datorat atitudinii pozitive, constructive și jocului colectiv. De această dată, s-a întâmplat contrariul . Spre surprinderea mea neplăcută, pot spune că o parte dintre jucătoarele noastre mai importante au intrat pe teren blazate, nemotivate, neconcentrate, parcă cu gândul la vacanță. Ceea ce nu-mi place și nici lor nu ar trebui să le placă și să-și facă autocritica uitându-se în oglindă. Pe mine m-au dezamăgit crunt și, din păcate, și pe publicul spectator ce a venit să sărbătorim o victorie azi (n.a. ieri)”, a menționat președintele ICIM-ului, care-și punea speranțe într-o prezență arădeană în semifinale sau cel puțin într-un duel mai strâns cu Brașovul.
Mai departe, arădencele aș­teaptă să afle numele echipei cu care se vor duela în primul meci din grupa 5-8, pe sistemul „cel mai bun din trei meciuri”. Adversară îi poate fi Timișoara sau Satu Mare, care sunt la egalitate (1-1) în sfertul de finală, cu meci decisiv în nordul țării.

Recomandările redacției