Urican, despre meciul cu UTA: „Întotdeauna meciurile dintre Arad și Timișoara au fost dificile și pline de suspans”

0
793

Mâine, de la ora 11, în direct pe Digi Sport, Telekom Sport și Look TV, UTA o va înfrunta pe Ripensia Timișoara, în cadrul etapei cu numărul patru a ligii secunde la fotbal. Ambele echipe vin după rezultate dezamăgitoare: arădenii au pierdut două puncte după o partidă plină de ratări la Brăila, în timp ce ripensiștii au cedat (2-3) în fața lui ACS Poli printr-un gol primit în cel de-al 5-lea minut de prelungire, de la ex-ul Golda.
Antrenorul timișorenilor, Ciprian Urican, îi vede pe „alb-roșii” ca favoriți la duelul de sâmbătă. „Va fi un meci foarte greu pentru noi. UTA este favorită, în primul rând pentru că joacă pe un teren pe care sunt mai obișnuiți decât noi. Am făcut un joc de pre­gătire, astăzi, pe sintetic contra celor de la Centrul Național de Pregătire în vederea meciului. Ionuț Popa a reușit din nou să facă o echipă competitivă în această vară și, în plus, întotdeauna meciurile dintre Arad și Timișoara au fost dificile și pline de suspans. Noi am încercat să ne recuperăm mental după frustrările înfrângerii cu ACS Poli, un joc pe care sub nici o formă nu credeam că o să îl pierdem. Dar, în fotbal există accidente și sunt ferm convins că acel meci a fost doar un accident. Sperăm ca după meciul cu UTA să fim noi cei fericiți.”
Cele două echipe se încadrează în categoria celor de mare tradiție, având în vedere cele zece titluri adunate împreună, iar tehnicianul Ripensiei speră la o atmosferă frumoasă pe „Motorul”: „Întotdeauna au fost frumoase meciurile de acest gen din punct de vedere al atmosferei, sper să fie și acum la fel. E de așteptat ca suporterii să facă spectacol, pentru că orice competiție sportivă se desfășoară în primul rând pentru ei”
Conform presei locale, echipa „roș-galbenă” e aproape să își betoneze apărarea cu două noi transferuri, dar Urican dorește să păstreze suspansul până la ora meciului: „Transferurile lui Nițu și Străuț nu s-au realizat încă, sunt doar la nivel de intenții. Nu mă pot pronunța dacă vor fi în lot sâmbătă sau nu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.