Urican: „Luăm goluri cu prea mare ușurință”

0
617

Ripensia a pierdut la Arad după un meci în care niciuna dintre cele două echipe nu a dominat clar, iar antrenorul Ciprian Urican a fost vi­zibil dezamăgit de rezultat.
„Sunt foarte supărat că pierdem jocuri pe care le controlăm. Dar, în primul rând trebuie să felicit UTA, eu n-am aruncat vorbe goale când am spus că Ionuț a construit o echipă competitivă. Noi am fost mult mai siguri din punct de vedere defensiv astăzi și totuși înfrângerea a venit după singura acțiune perpendi­culară pe poartă a UTA-ei în repriza a doua. Luăm goluri cu prea mare ușurință și asta ne costă. Știam că se vor arunca în repriza a doua și am încercat să îi surprindem dar a lipsit ultima pasă din partea noastră. E un campionat echilibrat, echipele sunt cam de aceeași factură, iar Liga a doua e mai puternică decât cea de anul trecut.” a fost părerea fostului antrenor secund al UTA-ei.
Semnele sunt însă pozitive pe viitor la echipa timișoreană, mai ales după transferul lui Bogdan Străuț, care a ajutat la stabilizarea defensivei: „Per ansamblu am arătat ca o echipă bună, dar din păcate încă avem unele momente de blackout, iar adversarii reușesc să marcheze chiar și din ocazii puține. Străuț a dat foarte mare siguranță defensivei, apărarea a arătat bine azi cu excepția celor două goluri. Noi ne asumăm un risc folosind un portar de 17 ani (n.a. Ștefan Dobre), care nu are experiență și la unele faze acest lucru ne-a cos­tat. Dacă o echipă joacă atât de bine încât te pune într-o situație în care nu poți riposta, nu e nici o problemă, pentru că în fotbal poți să pierzi, să faci egal sau să câștigi. Dar dacă domini jocul și iei goluri de genul celor primite de noi în ultimul minut cu ACS Poli sau al doilea de astăzi al UTA-ei, acest lucru ne șubrezește încrederea.” a concluzionat Urican.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.