Propunere sprecială la Cinema Arta, unde va putea fi văzut în premieră, thrillerul „Urma“, lungmetraj de debut al regizorului Dorian Boguță.

Filmul „Urma“, în regia lui Dorian Boguță apare în cinematografele din România, din 6 martie și aduce un nume nou pe marele ecran: Irina Rădulescu, fiica regretatului actor Dem Rădulescu. Actrița talentată de teatru, Irina (33 de ani) se află la primul rol într-un film românesc. A copilărit printre artiști, mama sa fiind actrița Adriana Șchiopu, a debutat în teatru la doar șapte ani, a apărut în emisiuni de televiziune împreună cu tatăl ei, iar din 2008 poate fi văzută pe scena Teatrului Mic din București.

Ana este personajul feminin central din „Urma“, un policier cu accente de thriller despre secretele pe care le ascund apropiații. Când un pianist celebru dispare, un polițist pornește în căutarea lui și află treptat despre relațiile sale bizare și deciziile care au declanșat un șir de evenimente surprinzătoare. După moartea părinților lor, el devenise obsedat de fericirea surorii sale, Ana, dincolo de limitele iubirii fraterne. În distribuție sunt și Teodor Corban, Marin Grigore, Dragoș Bucur, Mădălina Ghenea, Lucian Ifrim, Liviu Pintileasa, István Téglás.

Filmul va avea o proiecție specială, în prezența echipei, la Cinema Arta Arad (Strada Vasile Alecsandri, nr. 2), în 6 martie, de la ora 19:00. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Recomandările redacției