UPDATE Bărbatul a fost reținut de polițiștii Biroului Rutier pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

 

În urmă cu câteva ore, în mediul online, au apărut mai multe imagini video cu un autoturism care părea că s-ar fi izbit de un copac și cu trei agenți de poliție care se luptau ca să încătușeze un bărbat. Din reacțiile pe care le-au avut mai mulți arădeni ar părea că aceștia cunosc persoana despre care este vorba și că au așteptat să se ajungă la acest deznodământ în privința bărbatului. După mai multe cercetări, polițiștii au relatat exact despre ce era vorba și cine se afla în rolul principat. Se pare că un arădean de 32 de ani, care nu a oprit la semnalele polițiștilor, a riscat să fie urmărit și prins ulterior, fiind acuzat acum de mai multe fapte. 

Acesta, încercând să scape, a intrat în coliziune în prima fază cu un imobil pe strada Grigore Alexandrescu. Drumul lui nu s-a oprit acolo și, pentru că nu a vrut sub nici o formă să fie prins, ulterior și-a continuat deplasarea cu autoturismul până pe strada Academia Teologică, iar acolo a intrat în coliziune cu un pom, iar mai apoi a ricoșat într-un autoturism. După toate acestea, în final, bărbatul a fost imobilizat de polițiști în curtea Liceului Teologic, fiind condus la sediul IPJ Arad pentru luarea măsurilor legale care se impun. Din primele verificări, bărbatul nu deține permis de conducere, însă cercetările sunt în continuă desfășurare.

Fotografie preluată dintr-un clip video: grup Facebook Radar Arad 

Recomandările redacției