Șoferul unui Ford a fost un adevărat pericol public în trafic. Oamenii legii l-au observat că circulă cu luminile stinse în toiul nopții și au încercat să-l oprească, însă acesta a încercat să scape de ei.

Incidentul s-a petrecut vineri, în jurul orei 03:50, pe DN19, între Biharia și Satu Nou. O patrulă de poliție a observat un Ford care circula cu luminile stinse și i-au făcut semn să oprească. Șoferul autoturismului a redus viteza, a oprit autoturismul și în momentul interceptării a dat cu spatele și a pornit pe DN19, pe direcția Oradea-Satu Mare, fără a respecta indicațiile polițiștilor.

În mașina de poliție se aflau doi agenți care au pornit în urmărirea Fordului.

Urmărire continuată în Satu Mare

Potrivit comisarului-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța, pe parcursul urmăririi au fost executate focuri de avertisment și înspre autoturism, cu armamentul din dotare, de către polițiștii implicați în urmărire, care a continuat și pe raza județului Satu Mare.

„Autoturismul a fost imobilizat la intrarea în municipiul Satu Mare, județul Satu Mare, unde a fost utilizat un autocamion pentru blocarea drumului, acțiune realizată cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și al jandarmilor din același județ”, a precizat comisarul-șef Fărcuța.

Șoferul mașinii, un bărbat de 36 de ani din Italia a intrat în coliziune cu autocamionul folosit pentru blocarea drumului și cu un parapet.

„În urma testării sale cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. Acesta a fost transportat la spital pentru investigații medicale, fiindu-i, totodată, recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și a prezenței în organism a substanțelor cu efect psihoactiv. Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror”, a mai precizat Fărcuța.

Sursa: bihon.ro

Recomandările redacției