Urmărire ca-n filme în județul Arad. Din cauză că îl urmăreau polițiștii, a ajuns cu mașina în șanț

0
667

În ziua de Crăciun, un bărbat care conducea în stare avansată de ebrietate nu a oprit la semnalele polițiștilor, însă s-a oprit până la urmă în șanț. 

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Ineu au procedat la oprirea regulamentară a unui conducător auto, pe DJ 709, pe raza localității Seleuș, dar care nu s-a conformat semnalului de oprire. Având în vedere acest fapt, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia pe DJ 709, direcția Seleuș –Șicula, iar șoferul, din cauza faptului că nu a adaptat viteza de deplasare, a părăsit partea carosabilă într-o curbă la stânga, intrând în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de mers.

În urma verificărilor, s-a constatat că este vorba despre un bărbat de 27 de ani din Pâncota, aflat sub influența băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 1.01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

A intrat în șanț la Chișineu-Criș

Un eveniment rutier similar a avut loc și la Chișineu-Criș. Tot în ziua de Crăciun, un bărbat de 28 de ani din Sintea Mare, a condus un autoturism pe DN 79, dinspre Nădab înspre Chișineu – Criș, iar la un moment dat, înaintea unei stații de carburanți din afara localității Chișineu – Criș, a pierdut controlul asupra autoturismului și a părăsit partea carosabilă, intrând într-un canal.

În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.