Un bărbat din Frumușeni a băut peste măsură, s-a urcat la volan, a prins curaj și… nu a oprit la semnalele polițiștilor rutieri. Astfel, polițiștii din Fântânele au depistat ieri, în trafic, un autoturism care se deplasa haotic pe DJ 682, la ieșirea din localitatea Fântânele. Șoferul autoturismului nu a oprit la semnalele polițiștilor, astfel că patrula a pornit în urmărirea mașinii, aceasta fiind imobilizată în fața unui imobil din Frumușeni.

Conducătorul autoturismului, un bărbat de 51 de ani, din Frumușeni, care emana halenă alcoolică, a refuzat atât testarea cu aparatul alcoltest cât și recoltarea de probe biologice, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar penal în acest sens. 

Un alt dosar penal a fost întocmit, tot în cursul zilei de ieri, pe numele unui tânăr care circula fără permis. Polițiștii orașului Ineu cercetează un ineuan de 22 de ani, depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate, fără a deține permis de conducere. Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal.

Recomandările redacției