Un hoț a fost prins de polițiști după ce aceștia au oprit un tramvai între stații pentru a-l imobiliza și a recupera bunul furat. 

Astfel, polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează un bărbat pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Sâmbătă, polițiștii de ordine publică au fost sesizați prin 112 despre faptul că unui arădean de 69 de ani i-ar fi fost furată borseta în timp ce se afla în Parcul Pădurice din municipiu, după care autorul ar fi fugit înspre o stație de tramvai din apropiere.

Victima a urmărit bărbatul pe bicicletă, furnizând în același timp, prin 112, semnalmentele autorului, care între timp a reușit să se urce într-un tramvai care se deplasa în direcția UTA. Polițiștii sosiți în zonă au oprit tramvaiul între stații și în baza informațiilor primite de la dispecerul 112 au depistat bărbatul în tramvai, care a fost condus la sediul IPJ pentru audieri și luarea măsurilor legale. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 27 de ani, din Arad, pe numele căruia a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru furt.

Recomandările redacției