Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac II au depistat un bărbat, domiciliat pe raza judeţului Buzău, căutat de autorităţile române pentru executarea unei pedepse privative de libertate. În data de 02.08.2018, în jurul orelor 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, la intrarea în ţară, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român B.S., în vârstă de 36 de ani, domiciliat în judeţul Buzău.
„În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea de infracţiunii de furt calificat, având de executat o pedeapsă de 5 ani de închisoare”, a declarat Sorina Tocaciu, ofițer de presă al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.
Persoana în cauză a fost predată unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.
(I.P.)

Recomandările redacției