Urmărit general pentru trafic de persoane, prins la Nădlac

0
258

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat două persoane pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. În data de 10.04.2017, în jurul orei 06.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei Marian C., în vârstă de 24 de ani, din judeţul Braşov.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 1 an şi 9 luni.

În data de 11.04.2017, în jurul orei 05.00, tot la Punctul de Trecere a Frontierei, Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei Aurel G., în vârstă de 64 de ani, din judeţul Maramureş.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani şi 6 luni. „În ambele cazuri, persoanele în cauză au fost predate unor echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, a declarat agen şef adjunct Mihaela Leş, purtător de cuvânt în cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.