Nu știm cum, dar unui bărbat i-a trecut prin minte să plece din țară, chiar dacă era condamnat la închisoare. Se pare că acesta nu s-a gândit prea mult la problema ce o avea acasă și a condus până la grsanița țării. Desigur, mai departe de atât nu a ajuns pentru că a fost prins în timpul controlului de la frontieră.

Cândva, bărbatul în vârstă de 29 de ani ar fi condus un autoturism fără permis prin județul în care are domiciliul și anume Vâlcea. Atunci, pentru că a încălcat legea, pe numele bărbatului a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și de punere în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat.

Cu toate acestea, el nu s-a simțit în nici un fel obligat să rămână acasă. A urcat în mașină și a pornit în drumul lui spre ieșirea din țară. Ajuns la Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II- Csanadpalota, ziua de sâmbără, 28 septembrie nu a fost una prea norocoasă pentru el. În jurul orei 16:30, el a ajuns la graniță pe sensul de ieșire din țară. Nu a durat mult și polițiștii l-au și găsit în baza de date unde figura ca fiind urmărit pentru executarea pedepsei cu închisoarea.

După toate acestea, polițiștii l-au prins şi predat autorităţilor competente pe bărbatul căutat de autorităţile române, în vederea executării unei pedepse privative de libertate pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei. Bărbatul în cauză a fost predat unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Recomandările redacției