Urmăriţi general prinşi la frontieră

0
195

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat şi predat unor echipe de poliţişti trei persoane, cetăţeni români, care figurau în bazele de date ca fiind urmăriţi general.

În data de 05.07.2016, în jurul orei 05.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, trei români, cu vârste cuprinse între 25 şi 44 de ani, pasageri în mijloace de transport în comun care efectuau curse pe diferite rute internaţionale.

„Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbaţii erau urmăriţi general, pe numele lor fiind emise, de către autorităţile române, mandate de executare a pedepselor cu închisoarea de 4 ani, 1 an şi 7 luni, respectiv 3 ani. Persoanele în cauză erau căutate pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, infracţiuni contra libertăţii şi integrităţii sexuale, respectiv furt calificat”, se arată într-un comunicat al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad.

În toate cazurile, persoanele au fost predate unor echipe operative din cadrul I.P.J. Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.