Urmăriţi general prinşi la Vama Nădlac

0
242

Trei urmăriţi general şi internaţional au fost depistaţi la Nădlac. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat şi predat unor echipe de poliţişti, trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, cetăţeni români, care figurau în bazele de date ca fiind urmăriţi general şi internaţional. Pe numele lor erau emise mandate europene de arestare, respectiv mandate de executare a pedepsei cu închisoarea emise de autorităţile din Germania şi România.

Luni dimineaţă, în jurul orei 05.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru a intra în ţară, ca pasager într-un autovehicul care circula pe relaţia Germania – România, Nicoleta M., în vârstă de 27 de ani. Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tinerei era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de tâlhărie.

Şi poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorul Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat, la sfârşitul săptămânii trecute, doi români, în vârstă de 25, respectiv 29 de ani, urmăriţi internaţional, pe numele cărora erau emise mandate europene de arestare de către autorităţile române şi germane, pentru săvârşirea de infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice pe teritoriul Uniunii Europene. „În toate cazurile, persoanele au fost predate unor echipe operative din cadrul I.P.J. Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, se arată într-un comunicat al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.