Urmăriți internațional, depistați de polițiști

0
364

Începutul lunii, a fost unul cu ghinion pentru câteva persoane urmărite internațional. Astfel în câteva localități aradene politiștii au depistat cetățeni certați cu legea. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai orașului Lipova, au depistat, pe raza localității Zăbrani, la data de 1 august a.c., un bărbat de 48 de ani din aceeași localitate, urmărit internațional, pe numele căruia autorităţile judiciare din Italia au emis mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni pe teritoriul acestui stat.

La data de 1 august, polițiștii S.I.C. au depistat pe raza localității Sebiș, un bărbat de 32 de ani, din Prunișor, urmărit inetrnațional, pe numele căruia autorităţile judiciare din Spania au emis mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni pe teritoriul acestui stat.

Împreună cu polițiștii orașului Pecica, la data de 1 august a.c., polițiștii S.I.C. au depistat de raza localității Pecica, un bărbat de 39 de ani, din Arad, urmărit internațional, pe numele căruia autorităţile judiciare din Italia au emis mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni pe teritoriul acestui stat.

Toți cei în cauză au fost prezentați magistraților Parchetului de pe langă Curtea de Apel Timișoara, fiind reținuți și introduși în arestul I.P.J. Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.