Următorul miting pentru sănătate şi viaţă va avea loc la Şimand

2
518

oamenii se lupt[ pentru viata lorDuminică, 02 Martie 2014, orele 16:00, la Căminul Cultural Şimand se va desfăşura următoarea întâlnire cu cetăţenii. Acolo se va face o prezentare a consecinţelor provocate de explorarea şi exploatarea gazelor de şist prin fracturare hidraulică în perimetrul EX-6 Curtici. Întâlnirea se va încheia cu un „Miting pentru apărarea vieţii şi sănătăţii”,  miting paşnic pe traseul Căminul Cultural – Primăria Comunei Şimand. „Suntem uniţi şi nu lăsăm pe nimeni să hotărască viitorul nostru şi al copiilor noştri, nu vrem distrugerea agriculturii, nu vrem apă otrăvită, suntem uniţi şi nu lăsăm pe nimeni să hotărască viitorul nostru şi al copiilor noştri”, a declarat organizatorul Andrei Moţ.

Reamintim că până în prezent s-au strâns peste 10.000 de semnături împotriva explorării şi exploatării gazelor de şist de la cetăţenii din judeţ.

2 COMENTARII

  1. Iar hoarda (prostimea) este chemata sa-si dea cu parerea despre ceva ce habar nu au. Dar isi vor da, si inca in sensul dorit de organizatori. Au citit vre-un Studiu de impact (nu elaborat de specialisti in mediu aradeni, care nici ei nu au habar) ? Pe de alta parte, am inteles ca in EX-6 Curtici nu se pune problema gazelor de sist. Atunci, ce rost are acest „circ fara bani „?

  2. Stimate d-le Pop, daca Dvs.aveti informatii corecte despre acest subiect, va rog sa veniti maine la Simand si sa informati oamenii despre adevar. Avem nevoie sa aflam adevarul, nu dorim sa ne lasam prostiti. Va asteptam cu mare interes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.