Urmează duelul dintre România și Ungaria în Campionatului European de tineret 2021

0
297

Echipa naţională de fotbal Under 21 a României va lupta contra selecţionata Ungariei, în a doua sa partidă din Grupa A a Campionatului European de tineret 2021. Partifa va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00, pe stadionul Uj Bozsik din Budapesta. Selecţionerul echipei naţionale de tineret, Adrian Mutu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă online, că România are o echipă mai valoroasă decât cea a Ungariei, pentru a câştiga meciul, jucătorii trebuie să fie precauți.

Meciurile cu Ungaria au o încărcătură foarte mare. Bineînţeles că este diferită pentru mine, una este din postura jucătorului şi alta acum din postura antrenorului. Dar derby-ul rămâne derby, pentru că aşa îl vedem noi. Va fi un meci foarte greu, sunt sigur că Ungaria va evolua cu multă ambiţie, aşa cum o să facem şi noi. Sper să câştigăm. Cred că avem o echipă mai valoroasă ca a Ungariei. Cred în echipa mea. Chiar dacă nu e cu mult peste, echipa României este mai valoroasă. Într-adevăr, Ungaria a investit mult în infrastructură şi în copii şi juniori, şi pe această cale ţin să-i felicit pentru condiţiile oferite. Sperăm ca într-o zi să fim şi noi la acelaşi nivel. Mâine trebuie să jucăm cu cap, să dictăm ritmul meciului pentru a reuşi să luăm cele trei puncte, a afirmat el.

În ultimul meci din faza grupelor, România va juca împotriva Germaniei, pe 30 martie, de la ora 19:00, pe aceeaşi arenă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.