Urmează duelul dintre UTA și Poli Iași

0
194

Cu patru puncte în trei meciuri disputate în 2021, plasează UTA pe locul 10 în Liga 1 înaintea etapei cu numărul XIX. Roș-albii sunt mâine după-amiază în fieful celor de la Politehnica Iași, împotriva cărora au de luat și o revanșă după înfrângerea de la Arad.

”Gândurile noastre pentru această deplasare sunt legate doar de victorie. Vrem să canalizăm toate sentimentele grele care ne-au încercat după meciul de acasă, împotriva celor de la FC Argeș, în energie pozitivă, să mergem cu încredere, să avem acea stabilitate de a crede în potențialul nostru și să facem un joc inteligent. Știm că întâlnim o echipă aflată în dificultate, atât din punct de vedere al poziției din clasament cât și din punct de vedere al problemelor de lot cu care se confruntă. Și noi avem anumite probleme, dar am foarte mare încredere că cine va juca, o va face la un nivel foarte bun și vom reuși să ne întoarcem cu toate punctele de la Iași”, a precizat antrenorul Laszlo Balint.

”Va fi un meci mult mai greu decât cel cu FC Argeș. Tot timpul următorul meci e așa. Am avut o perioadă mai grea, după un astfel de meci important e cum și cât de repede treci peste. Dar sperăm – eu sunt sigur – că toți din vestiar suntem concentrați pe ce avem de făcut”, a punctat și Liviu Antal.

În video din deschidere – conferința completă susținută de Balint și Antal înaintea confruntării de mâine. 

Poli Iași – UTA se dispută mâine, 27 ianuarie 2021, de la 17:30, și se vede pe Look, Digi și Telekom Sport.

Arbitri: Andrei Antonie (București) – Ovidiu Artene (Vaslui), Vlad Bârleanu (București). Rezervă: Marian Barbu (Făgăraș). Observator arbitri: Irina Mîrț (București).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.