Urmează duelul dintre UTA și Voluntari

0
352

Echipa fanion a Aradului, se situează în momentul de față pe locul 11 în clasament, la numai trei puncte de zona retrogradabilă. Ritmul Ligii 1 la fotbal e unul nebun cu toate ne aflăm în una dintre cele mai friguroase luni ale anului cu temperaturi sub zero grade. UTA va juca în perioada următoare contra unor echipe de calibru asemănător. Următoarele meciuri pe care UTA le va juca sunt: partida conta Voluntari în deplasare, apoi sâmbătă, cu FC Argeş pe teren propriu şi apoi, din nou în deplasare la Iaşi.

UTA va juca mâine pe terenul celor de la Voluntari, contra unei echipe ce se află și ea în lupta pentru supraviețuire. Echipă ilfoveană ce traversează o formă foarte slabă, drept dovadă rezultatele slabe din ultima vreme, cu cinci înfrângeri şi două egaluri în ultimele şapte meciuri.

Antrenorul echipei UTA, Laszlo Balint nu își face griji în privința elevilor săi. Iar cu toate că meciul jucat pe teren propriu nu a fost o victorie, acesta susține că elevii săi sunt cu moralul ridicat.

În acest moment nu putem să vorbim despre oboseală. Am jucat meciul cu Viitorul pe un teren dificil, care, e adevărat, încarcă picioarele fotbaliștilor și că zilele de refacere între cele două meciuri sunt puține, dar vom ajunge la tonus bun. Este foarte important că tonusul mental, spiritul, este la un nivel bun. Băieții sunt încrezători, chiar dacă pe o vreme total neprielnică ne-am antrenat pe sintetic. A fost destul de alunecos, a trebuit să improvizăm și noi un pic în ceea ce privește obiectivele pe care ni le-am propus la antrenamente de astăzi, dar băieții au fost cu zâmbetul pe buze, foarte motivați”, a menționat antrenorul echipei UTA.

Având în vedere meciurile jucate la sfârșitul lui 2020, UTA a arătat mai bine contra echipei lui Mircea Rednic, echipă aflată pe locul 7 în clasamentul primei ligi. „Contra Viitorului am avut o evoluție bună comparativ cu tot ce a fost în luna decembrie. Pe mine mă încântă faptul că i-am văzut pe băieți foarte motivați, cu fruntea sus, au abordat altfel și au interpretat altfel fiecare situație din joc. Pe de altă parte, consistența în joc nu poate să apară peste noapte după schimbările pe care le-am făcut, dar am convingerea că vom evolua mai bine de la meci la meci. Saltul nu poate fi făcut de la o zi la alta. Important este să rămânem perseverenți pe principiile noastre și concentrați pe ce avem de făcut și aceste lucruri se vor regăsi în rezultate pe măsură”, a adăugat Gyuszi Balint.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.