Utistul Octavian Ursu a prins primele sale minute oficiale în 2020 în meciul cu Ripensia (scor 3-0), înlocuindu-l pe Bustea, care suferise o ușoară accidentare la mijlocul primei reprize. Mijlocașul de bandă a profitat de ocazie, marcând ultimul gol al meciului cu timișorenii în urma unei greșeli mari a fundașului advers Hecsko. „Mă bucur că am intrat și am dat gol, dar cel mai important este că am luat cele trei puncte. Am arătat bine și în turul campionatului, iar acum, după perioada din Antalya, suntem și mai bine pregătiți și mă gândesc că vom câștiga multe meciuri în acest retur. Concurența e benefică pentru mine, mă ajută să progresez. Mi-am așteptat rândul, mă bucur că am înscris și sper să joc meci de meci și să îmi ajut echipa cu evoluțiile mele”, spune fotba­listul sosit de la Universitatea în vara anului trecut, după ce fusese împrumutat de clujeni la ASU Poli.
Multe persoane, printre care și tehnicianul Ripensiei Alexandru Pelici, o văd pe UTA ca principala favorită la promovare: „Dacă noi ne câștigăm meciurile și vom fi determinați, cu siguranță avem prima șansă la promovare. Se poate spune că suntem principalii noștri adversari, doar noi putem pierdem primul loc din acest moment încolo” , mai consideră Ursu.
Golul de astăzi a fost cel de-al șaselea pentru fotbalistul originar din Mediaș în acest sezon. Cel mai bun campionat al lui Octavian Ursu a fost cel precedent, cu 11 goluri împărțite între „șepcile roșii” și „alb-violeții” de pe Bega.

Recomandările redacției