Ursu: „Nu contează golul, era mai important să luăm toate cele trei puncte”

0
264

Octavian Ursu a înscris cel de-al patrulea său gol stagional în tricoul UTA-e chiar acasă. Mijlocașul de bandă e un produs al Universității Cluj și, din respect pentru club și fanii acestuia, s-a bucurat moderat după ce l-a învins pe Dur-Bozoancă cu un șut plasat, în minutul 11 al restanței de pe „Cluj Arena”. „Am crescut de la 12 ani la U., am fost obișnuit cu atmosfera din această seară. Suporterii sunt minunați, dar mă bucur că acum sunt la UTA, fanii sunt Top și aici și avem continuitate în rezultate”, a spus marcatorul arădenilor de miercuri seară.
Dar, Ursu e mai degrabă nemulțumit de rezultatul de egalitate „agățat” de clujeni, decât se bucură pentru reușita sa. „Nu contează golul, era mai important să luăm toate cele trei puncte și să marcheze un alt coleg de-al meu. Am luat un gol ciudat, am mai pățit cu Reșița. Ca și rezultate și joc suntem pe drumul cel bun, sper să avem continuitate și legăm mai multe victorii. Sutem și puțin obosiți, jucăm din trei în trei zile, ne așteaptă un program infernal. Sperăm să avem aceeași atitudine ca și astăzi și să câștigăm la Pitești”, a mai punctat fotba­listul, care împlienște 25 de ani peste 9 zile.
Cotat la 225 de mii de euro pe transfermarkt, Octavian Ursu a mai evoluat la nivel de seniori la U. Cluj (în trei perioade), ACS Berceni, CS Mioveni, ASA Târgu Mureș, Olimpia Satu Mare și ASU Poli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.