Generația UTA-ei care promova în 1993 pe prima scenă a revenit în teren marți seară pentru un amical cu cea mai longevivă echipă de amatori din Arad, FC Ceala, condusă de Liviu Vilagoș.
Pentru UTA au intrat în teren Dan Stupar, Sandu Gaica, George Radu, Codru Grădinariu, Raul Burtea, Dorel Mutică, Nicolae Mitu, Adrian Ungur, Dumitru „Bebe” Mitu, Sorin Botiș, Mircea Aslău și Nicolae „Miki” Tomescu, plus un portar „transferat” de la oaspeți. Pe bancă a stat Ionuț Popa, ca și în 1993, când era antrenor principal și făcea parte din staff-ul tehnic împreună cu marele Nicolae „Coco” Dumitrescu, care ocupa postul de director tehnic.
De partea cealaltă, Ceala a răspuns cu următorul 11: Nemeth – Aldea, Opitz, Nanu, Covacic, Mateaş, Donca, Humm, Rică, Poenariu, Vilagoş, după pauză intrând pe teren şi cei mai nou-veniţi în club.
S-au disputat două reprize de câte aproximativ 30 de minute și scorul final a fost 3-2 în favoarea gazdelor.
Alb-roșii au deschis scorul prin „Bebe” Mitu după o pasă printre a lui Adrian Ungur, oaspeții egalând cu un gol marcat pe contraatac de Poenariu. Scorul pauzei, 2-1, a fost stabilit chiar de directorul general al UTA-ei, Codru Grădinariu, care a îndeplinit o simplă formalitate din fața porții. Dorel Mutică a făcut 3-1 cu o lovitură de cap din apropiere, iar pe final oaspeții au redus din diferență prin Covacic, tabela închizându-se la 3-2.
Cei de la Ceala au încheiat partida cu 16 jucători în teren în căutarea egalării, dar fără sorți de izbândă.

Recomandările redacției