UTA a ajuns la a patra remiză pe arena „Francisc Neuman“

0
333

UTA s-a întâlnit duminică cu FC Hermannstadt într-un meci din etapa cu numărul 22 a Ligii 1. Partida a început la ora 13:30 pe arena „Francisc Neuman“ din Arad.

Formația arădeană a intrat în meciul cu echipa din Sibiu cu un moral ridicat. Elevii lui Laszlo Balint vin după o victorie categorică cu Academica Clinceni (scor 3-0) și au adunat trei victorii în ultimele cinci etape. De partea cealaltă, Hermannstadt vine după un egal obținut la Mediaș cu Gaz Metan, scor 1-1. Sibienii sunt pe locul 14, cu 18 puncte. Cele două echipe au remizat în tur, 1-1, golurile fiind marcate de Bright Addae pentru Hermannstadt și Ioan Hora pentru UTA.

În prima repriză a partidei de la Arad, elevii lui Laszlo Balint, nu au arătat că au scăpat de teama pe teren propriu. Cu Toate că ultimul meci le-a adus o victorie clară, moralul arădenilor nu a părut să fie unul extrem de ridicat. Cele două echipe au jucat cu teamă prima repriză, iar pe final ambele echipe au început să lanseze șuturi haotice spre porțile adverse, însă ocaziile pe poartă au fost rare. După o primă repriză jucată cu teamă, scorul s-a termina alb.

În cea de a doua repriză arădenii au reușit să deschidă scorul în minutul 62 prin Alexandru Albu. Abia după golul marcat de către Albu cele două echipe au început să ofere spectacol. La scurt timp Hermanstadt a egalat prin David Mayoral. Treziți la realitate sibienii au atacat din toate unghiurile și au avut șansa de a învinge UTA în minutul 71, după ce Mayoral a împins mingea în poartă, însă golul a fost anulat de către centralul Istvan Kovacs. Pe final arădenii au mai avut o ocazie milimetrică prin care puteau sparge blestemul remizelor și înfrângerilor pe teren propriu, dar mingea a ricoșat în bară.

După „războiul“ dus pe final de cele două echipe scorul s-a terminat 1-1. Totuși remiza de pe arena din Calea „Aurel Vlaicu“, a adus un punct în plus arădenilor situați acum în zona de mijloc a clasamentului.

Formații de start:

UTA: F. Iacob – Shlyakov, Erico, Benga, Rrumbullaku – Oroian, Albu, Vorobjovas, D. Rusu – Roger, L. Antal

Rezerve: Balauru, Melinte, Bustea, Isac, N. Roșu, Miculescu, I. Hora, Buhăcianu, C. Rus

ABSENȚI: Voinea (accidentat)

ANTRENOR: Laszlo Balint

HERMANNSTADT: Cristiano – Mățel, Matricardi, I. Stoica, Opruț – Belu, Romario, Dâlbea, Sîntean – Addae – Mayoral

Rezerve: I. Pop, Alhassan, Vodă, Karanovic, Bagaric, Issah, Elbers, Aralica, P. Petrescu

ABSENȚI: Viera (suspendat), Scarlatache (accidentat)

ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.