UTA a câștigat într-un amical disputat contra FC Hermannstadt cu 2-0

0
166

UTA a stat față în față cu FC Hermannstadt, vineri, de la ora 12:00, într-un meci de verificare.
Antrenorul Laszlo Balint începe meciul cu Balauru – Bustea, Erico, Ilie, Simo – Tescan, Roșu, Albu, D. Rusu – C. Rus, Hora. Pe bancă sunt Iacob – Benga, Melinte, Morar, Pleașcă, Ioniță, Vulturar.
La gazde, Ruben Albes îi are în teren pe: Pop – Vodă, Scarlatache, Stoica, Bușu – Dumitriu, Mustivar – Buzan, Sîntean, Jo Santos – Fortes. Rezerve: Cristiano, Dâlbea, Petrescu, Bălan, Florică.
Utiștii au demonstrat încă o dată că sunt capabili de Liga 1. Cu toate că FC Hermannstadt, nu este o echipă foarte puternică din prima ligă, amicalul cu aceștia a ajuta jucătorii de la UTA să vadă la ce nivel se situează. Antrenorul echipe își dorește să mențină nivelul și dorește să pregătească jucătorii pentru meciul de la Pitești.
„Mă bucur că ne-am atins obiectivele majore legate de acest joc câștigat fără gol primit. Am avut eficacitate în fructificarea ocaziilor și, pe lângă cele două goluri, am avut și trei ocazii foarte mari, prin Rusu, Rus și Ioniță. Am fost și siguri în defensivă, testul a fost util și reușit. Ne dorim să continuăm pe aceeași linie, pentru ca meciul de la Pitești să ne găsească pregătiți din toate punctele de vedere”, a punctat Gyuszi Balint, antrenorul principal al UTA-ei.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.