UTA a disputat un meci amical pe terenul celor de la CFR Cluj. Amicalul a avut loc duminică, de la ora 15.
Antrenorul Laszlo Balint a început partida cu: Balauru – Pleaşcă, Melinte, Benga, Simo – Miculescu, Roşu, Albu, Rusu – Morar, Rus.
La gazde, Dan Petrescu i-a avut în teren pe: Sandomierski – Susic, Vinicius, Ciobotariu, Latovlevici – Păun, Hoban, Djokovic – Chipciu, Debeljuh, Carnat.
După un debut echilibrat de meci, CFR a expediat un prim şut spre poarta lui Balauru, prin Păun, mingea s-a dus pe lângă. În minutul 14 Benga l-a faultat pe Debeljuh la 22 de metri, mingea trimisă puternic de Chipciu din lovitură liberă a izbit transversala arădeană.
Antrenorul Gyuszi Balint a făcut modificări la pauză, iar de pe teren au ieșit Pleașcă, Rusu, Miculescu, Rus și Morar, iar în schimbul lor au intrat Tomozei, Oroian, Tescan, Ursu și Buhăcianu. În poartă, Balauru îi lasă locul lui Moldovan.
Imediat după pauză CFR deschide scorul la primul atac periculos, Păun a trecut de Simo și a tras din unghi direct în vinclu,
1-0. UTA a dorit să reacționeze după gol, aspect care s-a regăsit într-o posesie mai bună în ultimele minute.
Tomozei a obținut o lovitură liberă de la 25 de metri lateral stânga, Tescan a așezat pentru șutul bun al lui Simo, care s-a dus peste poartă.
Moldovan a avut o intervenție bună la o fază lucrată a gazdelor pe care Rondon a finalizat-o cu o lovitură de cap.
Momentul bun al CFR-ului e concretizat cu golul al doilea: Rondon l-a surprins pe Moldovan cu un lob și mingea a intrat în plasă cu tot efortul lui Benga, 2-0.
UTA a răspuns prin Ursu, care a obținut o lovitură de colț. Tot el a executat, dar portarul a fost pe fază și a respins.
UTA a terminat meciul în atac, însă defensiva CFR-ului a rezistat și s-a încheiat 2-0. 

Recomandările redacției