UTA a dominat autoritar CFR-ul, însă golul a întârziat să apară

0
278

UTA a pierdut runda cu numărul 10 din Liga I, la diferență de numai un gol, după ce a condus autoritar tot meciul cu Campioana României. Cu toate acestea fără gol, munca elevilor lui Balint a fost insuficientă, iar arădenii au pierdut pentru prima dată pe teren propriu în acest sezon.

Tehnicianul Laszlo Balint a fost mulțumit de modul de abordare a elevilor săi, având în vedere calibrul adversarului, însă a fost dezamăgit de faptul că UTA a ieșit din zona de play-off.

Felicit adversarul, și-a atins obiectivul. Au câștigat cele trei puncte. Eu sunt mulțumit de efortul băieților și de modul în care au interpretat planul tactic pentru un meci contra campioanei. Cred că a văzut toată lumea că am dominat campioana de la un capăt la altul. Jocul a fost decis de un jucător care are un CV important, un salariu important, nu degeaba. Era greu să revenim. Știam foarte bine că CFR este o echipă extrem de pragmatică. Cred că ne-a lipsit un pic de inspirație.

Mă bucur că Dan Petrescu a apreciat jocul nostru, dar în clasament nu acumulăm nimic, iar asta e o problemă – am ieșit din zona locurilor de play-off, iar acum ne așteaptă un meci greu, cu Dinamo, o echipă rănită, în căutare de puncte. E important să ne regrupăm, să fim pozitivi, așa cum am fost azi. Am încercat să producem fotbal și să câștigăm, a spus Laszlo Balint, după meci, la microfonul celor de la Digisport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.