UTA a fost clasată și absolvită de orice problemă și învinuire în dosarul de corupție din 2017

0
276

După ce UTA a fost amenințată de Astra Giurgiu cu retrogradarea în Liga II cei de la UTA au reacționat nu tocmai pe placul celor de la Astra care au ajuns în Liga II după play-out.

Scandalul ce a fost vehiculat în ultima perioadă legat de faptele de corupție din 2017, le-a dat speranțe false celor de la Astra.

Alexandru Meszar, cel care a pus bazele proiectului UTA nu are nicio teamă legată de fapta de corupție a celor doi oficiali de la UTA care u fost trimiși în judecată într-un caz DNA pornit în 2017. Claudiu Drăgan și Codru Grădinaru i-ar fi promis echipei Foresta Suceava 70.000 de lei ca să o încurce pe Sepsi, cu care UTA se afla în lupta pentru retrogradare.

Nu mi-e teamă deloc, nici măcar nu e programată o ședință astăzi. E un fake-news. De două săptămâni, am primit o notificare de la DNA, UTA a fost clasată și absolvită de orice problemă și învinuire. Din acest motiv, nu avem niciun pic de emoții. UTA nu e în pericol deloc, urmează să fie achitați și cei doi angajați care sunt în continuare în club.

Un grup care se ocupa cu tot felul de lucruri mai puțin onorabile, condus din București de un președinte de AJF, a încercat să ajute diverse cluburi care aveau obiective. UTA a căzut în plasa acestui grup. Acei oameni au început să fie urmăriți de justiție.

Clubul nostru a căzut în plasă, dar stenogramele sunt în favoarea noastră. Eu nu am știut de tatonările acestui grup. Din păcate, văd că unul dintre competitorii noștri nu știu să piardă”, a spus Alexandru Meszar, la GSP Live.

Astra Giurgiu a trimis o solicitare către FRF pentru a-i trimite pe arădeni în liga a 2-a din cauza procesului în care cei doi oficiali ai lui UTA au fost acuzați de dare de mită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.