UTA a fost la un pas de o victorie istorică cu FCSB, scor 1 – 1 în etapa a treia din Liga I

0
371

Seară incendiară pentru echipa arădeană UTA, după întâlnirea de duminică de la ora 22 cu FCSB de pe arena „Francisc Neuman” în cea de-a treia etapă din Liga 1. Cei aproximativ 8500 de suporteri arădeni au făcut atmosferă de zile mari la Arad.

Încurajați de un stadion aproape plin de suporteri, elevii lui Laszlo Balint au început prima repriză cu FCSB extrem de bine. Primele momente au fost clar ale UTA-ei, drept dovadă în minutul 20 utiștii au realizat o combinație frumoasă ce a fost finalizată de Ubbink în poarta adversă. O primă repriză extrem de incomodă pentru echipa din București, tocmai după eșecul din preliminariile Conference League, acolo unde a fost eliminată în turul al doilea de către Șahtior Karagandy. UTA a reușit să rămână în avantaj până la finalul partidei prin golul olandezului Ubbink din minutul 20.

În repriza secundă cei de la FCSB au intrat ceva mai în forță, cu toate acestea odată cu trecerea timpului Balint a pregătit schimbări care să apere rezultatul. Arădenii au lăsat loc de erori în repriza a doua cel mai probabil pe baza oboselii. Totuși, suporterii au fost de partea utiștilor drept dovadă jucătorii „Bătrânei Doamne” și-au păstrat ritmul accelerat. Ultimele 10 minute regulamentare s-au terminat cu palpitații mai ales pentru fanii aflați în tribune, care așteptau victoria istorică cu FCSB. Totuși, o gafă de portar a adus golul egalizator marcat de Ianis Stoica, în minutul 90. După încă patru minute de joc suplimentare UTA a pierdut victoria printre degete și s-a ales cu un singur punct după duelul cu FCSB.

Formații oficiale:

UTA: Fl. Iacob – Vukcevic, Erico, Medjimorec, Shlyakov – Batha, Passaglia – Antal, Ubbink, Miculescu – Dangubic. Rezerve: Balauru – Baravykas, Tomozei, Bustea, Vorobjovas, Roger, Mar, Benga, Hora

FCSB: Straton – Haruț, I. Cristea, A. Crețu, Șerban – Ov. Popescu, Oaidă – Moruțan, Fl. Tănase, Oct. Popescu – Dumiter. Rezerve: Târnovanu – V. Creţu, Coman, Stoica, Perianu, Olaru, Musi, Radunovic, Cordea

Arbitri: Radu Petrescu – Mircea Grigoriu (ambii din București), Mihai Marica (Bistrița). Rezervă: Iulian Călin (Ștefănești).

Observator FRF: Marian Salomir (Cluj-Napoca)

Observator LPF: Octavian Goga (Brașov)

Această prezentare necesită JavaScript.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.