Problemele musculare acu­zate de Marius Curtuiuș înaintea partidei de la Balotești, l-au determinat pe Ionuț Popa să apeleze unul dintre juniorii de pe banca de rezerve. De fapt, acolo, în afara portarului Barna, nu se mai aflau decât fotbaliști sub 20 de ani, patru la număr, iar „Mister” a optat pentru Amir Jorza.
Acesta a evoluat într-un soi de romb pe zona centrală, din care au mai făcut parte Tănase, Petra și Buia. „Jorza a fost cel mai bun om al nostru în prima repriză, chiar a jucat bine băiatul. Din păcate, de la Tănase mă aștept la mai mult. Cred că are probleme de înțelegere a jocului, și-i lipsește și curajul în acest moment. Dar, atât el, cât și ceilalți copii merită încrederea noastră și vor crește treptat”, consideră Popa.
Cu Dinculescu accidentat și muntenegreanul Markovic – neligitimat, UTA a improvizat în apărare cu Polgar – fundaș stânga și juniorul Rafael Iuga – bandă dreapta. „Una peste alta, Rafael a făcut un meci destul de bun, dar a făcut și două greșeli elementare, care te pot costa la acest nivel. A făcut faulturi în preajma careului nostru, în situația în care jucătorul advers era cu spatele la el”, a adăugat „Mister”.
În fine, Ionuț Popa a avut fler, introducându-l în luptă și pe celălalt Iuga, Angelo, care avea să ofere centrarea de la golul egalizator al lui Hlistei.
„Cine spune că antrenorii fac schimbări inspirate se înșeală”, a fost comentariul sarcastic al directorului tehnic utist.

Recomandările redacției