UTA a învins Lipova, în ultimul meci amical al iernii

0
195

UTA a dispus sâmbătă, cu 2-0 de Şoimii Lipova, în ultimul amical dinaintea reluării Ligii a II-a.
Meciul disputat pe arena Motorul a fost tranşat de roş-albi încă din prima repriză, prin reuşitele lui El Hasni, minutul 10 şi Melinte, minutul 42. Miculescu şi-a mai trecut în cont o bară, în minutul 33.
Liderul din C4 a oferit o replică bună în partea a doua, dar nu a fost precis la finalizare, în vreme ce UTA arată destul de bine după transferurile din iarnă.
Veniţi în probe, sârbul Basrak şi argentinianul Cano au jucat fiecare câte o repriză, iar nou-venitul Neagu a debutat şi el în tricoul Bătrânei Doamne.
Ionuţ Popa a abordat meciul cu Bodea – Costin, El Hasni, Şeroni, Copaci – Melinte, Neagu – Stahl, Miculescu, Kanda – Basrak, iar pe parcurs au mai jucat: Zamfir – Ivan, Lucas Cano, Coulibaly, Hrezdac, Matei, D. Popa şi Iuga.
Lipova, cu Flavius Sabău pe bancă, a început în formula Filip – Savin, Calvin, Vasiu, Burlă – Istrate, M.Popa, Lazea, Rusu – Trabalka, Sulea. Pe parcurs au mai jucat Jianu, Creţa – Nagy, Bercu, A.Popa, Filimon, Stoin, Obrad, Dardai, Banyoi şi Gherasim.
UTA debutează oficial, în acest an, sâmbătă, 23 februarie, ora 11, când tot pe Motorul va primi vizita Brăilei, meci contând pentru etapa a 22-a din eşalonul fotbalistic secund.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.