UTA a obținut încă o remiză, în meciul cu FC Voluntari

0
554

După o lungă perioadă în care UTA a jucat fie pe Stadionul Motorul, fie la Șiria, jucătorii clubului arădean s-au întors acasă pentru a juca primul meci pe noua arenă „Francisc Neuman”. Cei de la UTA nu au reușit să obțină o victorie în primul meci din Liga I pe noul teren. După mai bine de 90 de minute de joc, fotbaliștii de la UTA au menținut totuși scorul de 0-0 cu FC Voluntari.

Laszlo Balint, a împărțit meciul în două, primele 60 de minute în care arădenii au reușit să domine jocul și finalul de meci în care aceștia s-au lăsat dominați de trupa din Ilfov. Pe final ilfovenii au fost mai periculoși din cauza problemelor de ordin fizic și medical din tabăra arădenilor.

Au fost două părți distincte ale acestui meci, 60 de minute am controlat autoritar jocul. Am avut câteva ocazii bune împotriva unei echipe care s-a blocat bine în defensivă, au avut un bloc defensiv foarte bun. Dar așa se întâmplă dacă nu dai gol acasă, e greu să speri la un rezultat pozitiv. Sincer, acest 0-0 e un rezultat negativ, iar dacă ne uităm doar la ultimele 30 de minute atunci putem să spunem că e un punct câștigat. Am fost puși în postura de a accepta dominarea lor pe final, o dominare fără mari ocazii , din cauza problemelor de ordin fizic pe care le-am avut-o. Am spus-o și o mai repet, sunt jucători care au venit cu un decalaj important de pregătire, am fost limitați ca soluții pe banca de rezervă. În plus, Neluț Roșu s-a chinuit efectiv ultimele zece minute să termine jocul. Mai aveam la dispoziție o schimbare, dar datorită momentelor în care s-au făcut celelalte schimbări, nu am mai putut să o fac. Una peste alta, trebuie să învățăm din acest rezultat, e un regret pentru mine și băieți care stau cu capul plecat în vestiar. Am vrut să câștigăm acest meci pentru a inaugura așa cum trebuie acest stadion“, a declarat Laszlo Balint pentru DigiSport.

Pe finalul primei reprize UTA a avut mari probleme fizice. Primul care și-a cerut schimbarea a fost Buhăcianu, acesta nici nu a mai revenit pe teren. Iar în a doua parte Albu și Roșu au cerut ajutor medical. Primul a fost înlocuit, dar fostul mijlocaș al Mediașului a fost nevoit să strângă din dinți până la finalul partidei.

La Vali sper să nu fie ceva grav, s-ar putea să aibă o accidentare mai gravă urmează să facem investigații medicale pentru a vedea exact ce este. La Roșu știam că sunt probleme, acolo nu avem soluții din păcate. A ieșit și Albu și practic în acel moment cu scăderea fizică a lui Neluț am pierdut lupta de la mijlocul terenului. Am încercat să ne blocăm cât mai bine, am improvizat cu Hora și Rus în flancuri, trebuie să găsim soluții, dar nu putem să continuăm mult timp așa. E binevenită pauza, căci trebuie să ne recuperăm jucătorii care au probleme și să ne punem la punct din punct de vedere fizic. De asemenea, trebuie să completăm lotul, ne mai trebuie un mijlocaș central și aș mai avea încă două poziții pe care mi le doresc și mai bine acoperite”, a adăugat Balint.

După două meciuri oficiale jucate în acest sezon al primului eșalon al fotbalului românesc, UTA rămâne neînvinsă, dar în același timp nu a reușit nicio victorie. Cu toate acestea cele două puncte acumulate de echipa proaspăt promovată sunt un bun început.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.