UTA a obținut prima victorie din acest sezon, 1-0 cu FC Argeș

0
293

În această după amiază de la ora 18:30 a avut loc partida dintre UTA și FC Argeș, meci disputat pe arena „Nicolae Dobrin” din Pitești. Cele două echipe au promovat în Liga 1 la finele sezonului 2019-2020 și au reușit, fără emoții, să se mențină în primul eșalon, totuși pentru cele două noul sezon a venit cu noi provocări. Pentru gazdele de vineri înfrângerea în runda inaugurală, 0-1, la Craiova, cu CS U, a fost un plus de motivație. Pe când la UTA au apărut probleme în lot, iar Hora, Isac și Călin au fost absenți de la cea de a doua rundă din prima ligă.

În prima repriză arădenii s-au descurcat foarte bine, chiar în primele minute au reușit să marcheze după o fază finalizată de către croatul Filip Dangubic în minutul patru. Jucătorii lui Prepeluiță au încercat să își repare greșeala însă nu au reușit să înscrie în poarta lui Iacob. Pentru arădeni au mai fost câteva ocazii care s-au terminat însă fără a înscrie.

După începerea reprizei secunde arădenii nu au reușit să își creeze ocazii prea clare, în schimb cei de la Argeș au avut câteva ocazii inclusiv o minge pe poarta lui Iacob, pe care acesta a reușit să o devieze cu pieptul. Ba mai mult în defensiva arădeană au început să se vadă goluri, cel mai probabil cauzate de oboseală. În ultimele 15 minute UTA a ratat o ocazie uriașă, pe care o putea regreta, iar Balint a făcut schimbări prin care a arătat că vrea să închidă careul UTA-ei. Ultimele zece minute s-au arătat foarte încărcate deoarece cei de la FC Argeș nu au reușit să strângă niciun punct în primele două etape, iar asta a dus la un atac excesiv. Totuși, cei de la UTA au reușit să își mențină defensiva până în ultimul minut și au obținut toate cele trei puncte pe terenul celor de la FC Argeș.

ECHIPELE DE START:

FC Argeș: Greab – Tofan, Turda, Boldor, Mușat – Meza Colli, Șerban – Dumitrașcu, Ișfan, Tănase – Lupeta

Rezerve: Croitoru, Moisie, Miguel, Telcean, De Jonghe, Viana, Pițian, Teles, Honciu

Antrenor: Andrei Prepeliță

UTA Arad: Fl. Iacob – Shlyakov, Vinko, Erico, Vukcevic – Passaglia, Batha – Miculescu, Ubbink, Antal – Dangubic

Rezerve: Balauru, Baravykas, Tomozei, Bustea, Vorobjovas, Roger, Negoescu, Mar, Benga

Antrenor: Laszlo Balint

Stadion: „Nicolae Dobrin” (Piteşti)

Arbitru: Coza Ionuţ (Cernica); Asistenți: Mitruţi Daniel (Craiova) și Vatamanu Cosmin (Bucureşti)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.