Pentru că UTA și-a programat un alt amical, la Ilia, de unde și-a continuat drumul la Brăila, Ionuț Popa nu și-a putut onora promisiunea față de Sorin Bălu. Fostul său secund de la ACS Poli e acum „principal” la Dumbrăvița, pe care a promovat-o în Liga a III-a în aceas­tă vară și care și-a dorit-o pe „Bătrâna Doamnă” parteneră într-un test marți seara. S-a făcut, totuși, un compromis și adversara timișenilor a fost UTA II. „L-am trimis pe Sandu Gaica cu juniorii săi de 17 ani. I-am explicat lui Sorin Bălu că am fi mers cu prima echipă, dacă nu plecam atât de devreme și am fi fixat și acest amical la Ilia. De fapt, chiar el mi-a solicitat să trimit echipa a doua dacă noi nu putem ajunge. Dar, la un moment dat, vom merge acolo să jucăm pentru că am făcut o promisiune”, a precizat Popa.

Altfel, testul s-a încheiat cu o victorie clară a gazdelor, 6-0, prin golurile marcate de Nanu, Pop, Centea, Telescu, Bîrza, și Pecarov, ultimii doi fiind foști jucători ai „Bătrânei Doamne”.

Formaţii:
ACS Dumbrăviţa: Robert Miklos (min. 46, Ureche) – Soare (min. 46, Ştefan), Telescu, Gălan, Liuba, Răzvan Rus, Stancu, David Pop, D. Casian, Centea, Silaghi, Nanu. În repriza a doua, din minutul 60, au mai jucat: Jinga, Pecarov, Udrea, Barbu, Bîrză, Briciu, Rus și Arghilean.
UTA: Zamfir – Haloş, Salka, Vidican, Gavrilă – Isac, Cocriş – Dumitru, Duma, Merian – Miculescu. Au mai jucat: Costache – Pascu, Pătlăgică, Mohaci, Gavrilă, Rotea, Răzban, Vulturar, Jula, Tăndău, Haţegan.

Recomandările redacției