UTA a pierdut amicalul cu Hajduk Split

0
293

UTA a disputat joi dimineața ultimul amical din cantonamentul desfășurat în Slovenia. Este vorba despre meciul cu formația croată Hajduk Split care a terminat campionatul pe locul 4, la mikcă diferență de HNK Gorica, echipă cu care UTA a remizat, zilele trecute.

Elevii lui Balint au avut ocazii bune însă nu au fost puse în valoare astfel că arădenii nu au reușit să marcheze. Două ocazii bune au venit de la tânărul Miculescu, dar Passaglia și Hora nu au reușit să le fructifice. Unicul gol al partidei a fost marcat de către Macedo în minutul 40 după ce a scăpat singur cu Iacob.

Imediat după pauză arădenii au încercat să forțeze nota cu câteva ocazii importante însă niciuna nu a fost de gol. Partida s-a încheiat cu 1-0 în favoarea croaților, după eșecurile celor de la UTA.

Acum arădenii se întorc acasă pentru pregătirea primului meci al stagiunii și anume cel cu Farul Constanța ce va avea loc duminică 18 iulie, pe arena Francisc Neuman.

Formații:

UTA: Iacob – Vukcevic, Erico, Medjimorec, Shlyakov – Batha, Passaglia – Antal, Roger, Miculescu – Hora.

Pe bancă: Balauru, Mociu – Tomozei, Tudor, Benga, Baravykas, Mihai, Bustea, Negoescu, Ubbink, Mar, Mercioiu.

Hajduk Split: Josip – Dimitrov, Brkljaca, Cuic, Calusic – Diamantakos, De Macedo – Dolcek, Vuskovic, Cubelic – Ljubicic.

Pe bancă: Sentic – Peric, Eduok, Jakolis, Skaricic, Saric, Krolo, Lazar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.