UTA a pierdut în optimile Cupei României în fața echipei din liga secundă U Cluj

0
326

UTA Arad a fost favorită în faza optimilor de finală ale Cupei României, toate acestea deoarece a jucat în 2021 nu mai puțin de 7 meciuri, în timp ce U Cluj nu a mai jucat un meci oficial de pe 11 decembrie 2020, atunci când s-a duelat în Liga 2 cu Ripensia Timișoara, scor 1-0.

U Cluj s-a pregătit pentru partida cu UTA Arad din optimile Cupei cu trei meciuri amicale jucate. Formația din Cluj-Napoca a fost învinsă de Rapid, scor 1-0, Steaua, scor 4-1, și Zalău, scor 1-2.

Cele două echipe s-au duelat ultima dată pe 6 noiembrie 2019, atunci când gruparea din Arad juca în Liga 2, iar partida s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Prima repriză a început cu emoții pentru UTA, după ce în primele 15 minute ale jocului clujenii au arătat că vor să se aproprie tot mai mult de poarta arădenilor. Cu toate acestea după cele 15 minute UTA a început să arate mai multă responsabilitate. Însă în minutul 32 clujenii au atacat violent și au reușit să marcheze în poarta lui Balauru, prin nigerianul Ogbu. După golul încasat arădenii nu au arătat foarte multă dorință de câștig, iar până la sfârșitul reprizei UTA a făcut un meci slab. La finalul primei reprize șepcile roșii au ieșit de pe teren cu un gol marcat.

În cea de a doua repriză arădenii au arătat ceva mai bine, au atacat mai mult și au creat ocazii mult mai bune. UTA a reușit să construiască atacuri tot mai mult însă fără reușite care să schimbe scorul. În jumătatea reprizei secunde Universitatea Cluj a reușit să își fortifice calificarea în sferturile Cupei României în minutul 73 printr-un gol marcat de Ribeiro. Pe final Adrian Petre a șutat o lovitură liberă însă fără a marca. Cu toate acestea Petre a reușit în finalul prelungirilor un gol în debutul său pentru UTA.

Arădenii  au reușit să fructifice numai ultima fază iar șepcile roșii au terminat meciul cu 2 – 1 împotriva arădenilor.

Echipe de start:

U Cluj: Muțiu – Dican, Lucin, Răuță, Taub – Atska, Negrean – Golan, Ribeiro, Pîrvulescu – Ogbu

Rezerve: Gorcea, Sburlea, Filip, Rus, Meșter, Chacana, Ștefănescu, Pop, Gavra

Antrenor: Costel Enache

UTA: Balauru – Simo, Ilie, Melinte, Shlyakov – Buhăcianu, Modestas, Isac – Miculescu, Hora, C. Rus

Rezerve: Mociu, Da Silva, Tescan, Roșu, Benga, Petre, Antal, Rusu, Roger

Antrenor: Laszlo Balint

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.