Vestiarul „Bătrânei Doamne” trebuie să se rupă de cele întâmplate la derby-ul de marți și să se focuseze pe următoarea partidă de campionat, ce va avea loc peste doar două zile în celălalt colț al țării. UTA va juca la „ma­tineu” lângă Iași, în satul Uricani, iar utiștii vor face cei 670 de kilometri în două zile. Ei au plecat deja spre destinație, cu mențiunea că vor face un popas la Bor­sec, în județul Harghita. Aseară, au tras la Hotelul Riky și fac și două antrenamente înainte de meciul cu Știința Miroslava.
Ionuț Popa a optat pentru un lot de 18 jucători pentru lunga deplasare din Moldova, din care lipsesc accidentații Polgar și Mar­kovic. Masivul fundaș muntenegrean acuză dureri la mușchii inghinali încă de la partida de la Motru, deși nu e exclus ca su­prafața de teren tare de pe „Motorul II” să-i fi agravat afecțiunea. De altfel și portarul Roberto Bodea s-a plâns de dureri la genunchi după antrenamentele din Aradul Nou, dar după un RMN făcut miercuri a realizat că nu e nimic grav. Sau cel puțin nu în acest moment.
În lipsa lui Stevan Markovic, utiștii ar putea avea probleme cu marcajul la masivul atacant al Miroslavei Alexandru Marin. De altfel, chiar Ionuț Popa a atras atenția asupra fostului său elev de la Poli Iași. „Întâlnim o echi­pă ce are un program mult mai ușor decât al nostru. Are jucători care au activat în Liga I, pe doi dintre ei, Ale­xandru Marin și Milea, i-am avut și eu la Iași. Pe Milea chiar l-am debutat într-un meci cu Steaua, în 2007. Am înțeles că sunt o echipă de luptă, iar unul din jucători, Corban, e curtat de echipe din Liga I. Vom încerca să ne adap­tăm adversarului și te­renului, toate echipele care au jucat aici spun că suprafața de joc e mică și foarte denivelată”, a spus „Mister” pentru uta-arad.ro.
Bodea, Barna – Dan, Roșca, Burlă, Dinculescu, R. Iuga, Manea, Petra, Jorza, Stahl, Tănase, Prună, Buia, Hlistei, D. Popa, Curtuiuș, Toma e lotul pe care „Bătrâna Doamnă” contează sâmbătă, începând cu ora 11, în comuna ieșeană Miroslava.

Recomandările redacției