UTA a primit oferte pentru Roger și Vorobjovas. Clubul le-a respins fără a sta pe gânduri

0
276

UTA a renunțat la sfârșitul sezonului recent încheiat la un număr de 11 jucători, însă pentru formația arădeană lucrurile puteau să stea diferit. Recent, impresarul Bogdan Apostu a dezvăluit în cadrul unei conferințe de presă că alți doi utiști au fost vizați de echipe din străinătate însă ofertele au fost respinse din cauza supelor modice.

Este vorba despre Modestas și Roger, ambii au primit oferte din străinătate dar clubul arădean a considerat că valoarea jucătorilor nu corespunde cu sumele oferite.

Au existat două oferte din străinătate, una pentru Roger și una pentru Modestas (n.a. Vorobjovas), doar că atât conducerea clubului, cât și Gyuszi Balint au considerat că nu merită să piardă acești doi jucători pentru sumele ce au fost oferite. Iar eu cred că a fost alegerea corectă, deoarece și clubul UTA a crescut, a ajuns la un alt nivel și trebuie să aibă stabilitate. Pentru suma corectă orice jucător este de vânzare, dar trebuie să fie sume în concordanță cu valoarea jucătorilor. Cred că ar mai trebui subliniat și altceva și anume că, astăzi, UTA are patru jucători de primă reprezentativă, cum nu știu dacă a mai avut vreodată în istoria sa. Ei reprezintă trei țări diferite, Baravykas și Modestas (n.a. Vorobjovas), Lituania, Vukčević, naționala Muntenegrului, iar Iacob e internațional român. Nu mai vorbesc de Miculescu, care e și el convocat la U 23”, a spus impresarul Bogdan Apostu.

Pentru, Modestat Vorobjovas lucrurile s-au complicat în acestă perioadă din cauza unei fracturi din ultima etapă a sezonului trecut. Lituanianul a făcut un RMN care a arătat că degetul este refăcut, iar acum se pregătește pentru o revenire.

Idriz (n.a. Batha) a simțit niște dureri în zona abdominală și am făcut investigații. Sperăm să nu fie ceva grav, să fie apt de la bun început în cantonament. Așteptăm și investigațiile lui Isac, este programat la un nou RMN. Din păcate, din punctul meu de vedere, perioada de indisponibilitate se prelungește. Dar, atitudinea lui e bună, nu a avut deloc vacanță, își dorește mult să revină, dar sunt aspecte care ne depășesc”, a declarat antrenorul arădenilor.

În altă ordine de idei tânărul David Miculescu a avut evoluții foarte bune în sezonul precedent, iar ofertele nu întârzie să apară. Balint susține că dacă va apărea o ofertă concretă UTA o va lua în considerare.

Din cunoștințele mele, nu au fost oferte concrete pentru Miculescu, eventual doar tatonări. Adică, sunt convins că dacă ar veni o ofertă concretă pe adresa oricărui fotbalist de la UTA aș fi consultat. David este un jucător important pentru club, sunt convins că va crește, a arătat potențial foarte mare. A și revenit motivat din vacanță, sunt convins că e pe drumul cel bun. Altfel, e clar că unul dintre principiile noastre este legat și de creșterea de jucători pentru alte cluburi cu potențial financiar mult mai bun decât al nostru. Așadar, dacă vine o ofertă bună atât pentru club cât și pentru jucător, o luăm în calcul. Nu blocăm nici un jucător”, a concluzionat Laszlo Balint.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.