zahiuMinerul Motru a preluat „lanterna roșie” în Seria de Vest a ligii secunde după 0-2 cu „Bătrâna Doamnă”. Directorul sportiv al gorjenilor s-a ținut de cuvânt și luni a anunțat numele noului antrenor principal.
„Gabi Zahiu a condus astăzi (n.a. luni) primul antrenament, sperăm să ieșim la liman cu toții. Vrem să părăsim cât mai repede ultima poziție a clasamentului și să urcăm cât putem. Așa cum spuneam, trebuia să se întâmple ceva la echipă după prestația slabă și înfrângerea cu UTA. Alte măsuri, sub formă de sancțiuni și alte lucruri de acest gen, nu am luat deocamdată”, ne-a declarat Mihai Cernica.
Zahiu are 53 de ani, iar ca fotbalist s-a afirmat la Farul Constanța, al cărui golgheter a fost timp de opt sezoane. La gruparea de pe malul Mării, Gabi Zahiu a fost inclusiv antrenor principal și secund, de-a lungul carierei sale de tehnician el mai stând pe banca celor de la FC Național, Pandurii Târgu Jiu I și II, Midia Năvodari, Callatis Mangalia sau Laminorul Roman. Fostul atacant a mai antrenat la Motru în sezonul 2006-2007 în Liga a 3-a. În ultima perioadă, Zahiu a pus pe roate o afacere de familie împreună cu soția sa. La Strehaia, funcționează o fabrică de echipament sportiv, cu 20 de mașini de producție și tot atâția angajați.

Recomandările redacției