cristianmonacChiar dacă „oficialii” clubului nu le-au spus nici vineri ce le rezervă viitorul, dar și când își vor primi măcar o parte din cele trei salarii restante, jucătorii „Bătrânei Doamne” strâng din dinți și-și văd de pregătire. Din nou sub comanda lui Dan Stupar, utiștii au răspuns comenzilor pe terenul sintetic Șega în cadrul unui antrenament complex. Rămas pe margine la amicalul cu UTA II, din pricina unor dureri la spate, Dan Matei s-a pregătit normal ieri. Separat s-a antrenat doar tânărul Cornel Ene, care se simte ceva mai bine și a început alergările ușoare.
După numai două zile, antrenorii „textiliști” au renunțat la atacantul clujean, Vasile Pop. În locul său, în Calea Aurel Vlaicu a ajuns Cristian Monac. Fotbalistul crescut la CSȘ Gloria de Dinu Donca s-a transferat acum doi ani de zile în Italia, la Rimini, prin intermediul lui Gian Pio del Monaco, dar acum vine din postura de fotbalist liber de contract. Atacantul de picior drept a cochetat și cu Academia Gheorghe Hagi, iar acum încearcă să-l convingă pe Adrian Falub că merită o șansă la formația fanion a orașului său natal.
„Alb-roșii” se antrenează și sâmbătă, probabil, în aceeași incertitudine. Bine­înțeles, data următorului amical încă nu se cunoaște.

Recomandările redacției