UTA a reușit o victorie superbă în fața celor de la Dinamo, scor 1-0

0
229

Dinamo și UTA s-au întâlnit marți seara în „Ștefan cel Mare”, în cadrul celei de a doua etape din play-out-ul Ligii 1, iar echipa arădeană a câștigat la limită, scor 1-0.

Ambele echipe au intrat pe teren cu o presiune destul de mare, însă elevii lui Laszlo Balint au știut să gestioneze ocaziile până la final.

Chiar dacă „câinii roșii“ au făcut un presing puternic asupra arădenilor acest lucru nu a intimidat echipa arădeană. Ba mai mult aceștia au reușit și un gol impresionat chiar în prima rundă. Este vorba despre unicul gol al partidei, marcat în minutul 34 de către David Miculescu, atacantul în vârstă de 19 ani al arădenilor, după o centrare perfectă, de pe partea stângă, a fundașului Evgheni Shliakov. Iar prima repriză din „Ștefan cel Mare“ s-a încheiat în favoarea oaspeților cu scorul 1-0.

În repriza secundă lucrurile nu au stat foarte diferit, dinamoviștii au atacat în disperare însă ineficient, iar șuturile trimise pe poarta lui Balauru păreau să fie haotice. De departe cel care a salvat UTA în acest meci a fost Dragoș Balauru care a reușit să respingă cu precizie fiecare șut al celor de la Dinamo.

În urma acestui rezultat, UTA Arad a urcat pe locul 7, primul din play-out, cel puțin pentru moment, până la disputarea celorlalte meciuri din etapa curentă, având 25 de puncte.

De cealaltă parte, Dinamo rămâne pe locul 14, cu doar 15 puncte, loc ce duce la barajul pentru menținerea în Liga 1. „Câinii” ajung astfel la 12 meciuri fără victorie în Liga 1.

Ultima victorie a „câinilor” în Liga 1 datează din 31 ianuarie, 1-0 chiar împotriva UTA-ei. În primul meci direct dintre cele două echipe, arădenii s-au impus în „Ștefan cel Mare” cu același scor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.