UTA a scăpat de emoții după victoria 1 – 0 cu Gaz Metan Mediaș

0
347

UTA s-a întâlnit duminică de la ora 14 cu Gaz Metan Mediaș, pe teren propriu, în etapa a opta din play-out-ul Ligii 1. Utiștii au pornit hotărâți să câștige ultimul meci din acest sezon pe teren propriu mai ales că în jurul stadionului s-au strâns fanii „Bătrânei Doamne“, chiar dacă momentan suporterii nu au avut acces în tribună.

Prima repriză a început pe arena „Francisc Neuman“ cu o ușoară ploaie care nu a oprit însă utiștii să își facă treaba. Primele minute de joc au fost destul de agitate de ambele părți însă ambele echipe au reușit să își mențină defensiva destul de bine. Tânărul Miculescu a stârnit mari emoții cu câteva ocazii mari dar destul de imprecise. Cu toate că și elevii lui Mihai Teja au atacat periculos utiștii și-au făcut bine treaba și au respins fiecare atac. La finalul reprizei tabela a arătat scor alb 0-0.

În repriza secundă arădenii au revenit ceva mai în forță și părea că și vremea ține cu aceștia, după ce ploaia s-a domolit. La nici cinci minute de la începerea reprizei secunde același Miculescu centrează, iar nereușita lui Hora se transformă în golul lui Antal. Cei de la Gaz Metan au întâmpinat probleme mari în repriza secundă după ce elevii lui Balint au făcut să pară că se joacă într-o singură direcție. Pe final Roger a avut o ocazie unu la unu cu portarul însă apărătorul celor de la Gaz Metan a reușit să scoată golul. Chiar pe final s-a iscat un conflict între jucătorii celor două echipe, după ce Pambou a reacționat nervos în urma unui fault a lui Tescan. Ambii jucătorii au fost avertizați cu galben. Finalul partidei a fost foarte încins însă arădenii au reușit să mențină scorul de 1 – 0 și să încheie ultimul meci pe tren propriu cu o victorie. Acum arădenii au 31 de puncte și au scăpat de orice emoție din punct de vedere a retrogradării.

Formații oficiale:

UTA: Iacob – Tomozei, Erico, Ilie, Shlyakov – Miculescu, Albu, Vorobjovas, Rusu – Roger, Hora. Pe bancă: Balauru – Melinte, Simo, Roșu, Bustea, Tescan, Buhăcianu, Rus, Antal. Antrenor: Laszlo Balint.

Gaz Metan: Pleșca – Baco, Larie, Trif – Butean, Moura, Alceus, Deaconu, Velisar – Costea, Valente. Pe bancă: Buzbuchi – Romeo, Junior, Matias, Loembet, Chamed, Horșia, Oliveira, Morar. Antrenor: Mihai Teja.

Arbitri: Andrei Antonie (București) – Vladimir Urzică (Piatra Neamț), Alexandru Vodă (Alba Iulia). Rezervă: Florin Marcu (Oradea). Observator arbitri: Nicolae Grigorescu (Timișoara).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.