UTA abordează meciul cu CS U Craiova la victorie

0
372

În această sâmbătă de la ora 21:30 UTA va întâlni formația CS U Craiova într-un meci din etapa a cincea din Liga I. Elevii lui Balint vin după o înfrângere însă tehnicianul susține că jucătorii abordează acest meci la victorie, ca toate celelalte de altfel. De partea cealaltă jucătorii pregătiți de Reghecampf vin după o victorie categorică, 3-0 cu FC voluntari, însă vin la Arad fătă atacantul bosniac Elvir Koljic accidentat în ultimul meci.


„Urmează o confruntare în fața unei pretendente la câștigarea campionatului, Universitatea Craiova care chiar dacă a început sezonul cumva sub așteptări este o echipă puternică care își propune să câștige toate punctele puse în joc. La fiecare partidă indiferent de adversar au mers pe aceeași premiză și cu siguranță vor veni la Arad cu acest gând, de altfel au și declarat imediat după ultimul meci. A fost un meci în care s-au văzut două reprize distincte, au reușit o repriză secundă foarte bună în care o marcat de trei ori.

Clar este o echipă puternică, iar noi venim după o înfrângere, dar și o evoluție dezamăgitoare în timpul meciului. Eu sper din tot sufletul să putem trece meciul de la Botoșani la categoria accidente, dar asta putem spune doar după ce o să trecem peste Craiova, sperăm noi cu bine.

Ca și mentalitate abordăm acest meci la victorie, știm că jucăm cu echipă puternică, echipă de play-off la fel cum a fost FCSB sau Botoșani. Așa este programul de așa natură dar încercăm impunerea mentalității să fim la cel mai bun nivel al nostru în așa fel încât să mulțumim publicul spectator care sperăm noi să vină într-un număr cât mai mare sâmbătă seara, a declarat Laszlo Balint în cadrul unei conferințe de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.