UTA anunță că va lua toate măsurile de protecție pentru meciul de astăzi

0
646

UTA anunță că va lua toate măsurile de protecție în contextul pandemic la meciul internațional ce se va disputa astăzi împotriva echipei FC Kolubara Lazarevac. Inițial clubul a anunțat că accesul pe stadion se va face fără brățară de testare deoarece evenimentul nu este unul oficial. Însă, în urma sesizării Prefecturii Arad, UTA a hotărât să reintroducă toate măsurile de protecție pandemice pentru binele suporterilor.

Având în vedere contextul pandemic actual și sesizarea Prefecturii Arad, dorim să anunțăm publicul spectator care va lua parte la meciul dintre echipa noastră și FC Kolubara Lazarevac că și pentru noi sănătatea suporterilor este pe primul plan.

Ținând cont de restricțiile în vigoare, vom respecta toate regulile de prevenire și răspândire ale Covid 19, urmând ca la accesul pe stadion sa fie utilizate toate măsurile necesare, transmite UTA pe site-ul oficial.

Bilete pentru partida de astăzi se pot procura de la stadion în intervalul orar 14:00 – 18:00 sau online. Prețurile biletelor pentru întâlnirea cu echipa Kolubara sunt: Peluza „Iosif Petschovsky” – 20 de lei; Tribuna II – 30 de lei; Tribuna I „Coco Dumitrescu” – 40 de lei; VIP – 200 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.