UTA Arad – Poli Iași 2-3 (1-1)

0
363

În primele etape, arădenii au remizat cu FC Viitorul (1-1), FC Voluntari (0-0) și FC Argeș (1-1), ajungând pe locul 9, cu 3 puncte. UTA Arad este neînvinsă în primele trei runde de la revenirea în Liga 1, însă formația pregătită de Laszlo Balint, a căutat și prima victorie pe noua arenă „Francisc Neuman“, inaugurată în urmă cu două etape, la meciul cu ilfovenii.
Poli Iași s-a prezintat pe arena „Francisc Neuman” după două eșecuri usturătoare: 0-4, la Botoșani și 1-4, acasă, cu Gaz Metan. Cele două formații au, însă, același număr de puncte 3 – arădenii după tot atâtea remize, pe când moldovenii începuse sezonul cu un 1- 0 aplicat Chindiei.
În deschiderea meciului a avut loc un moment de reculegere pentru Ionuț Popa, cel care a antrenat cele două formații. De asemenea, s-a păstrat un moment de reculegere și pentru Mircea Pascu, fostul președinte al FRF, decedat zilele trecute. UTA a fost în roșu-alb, iar ieșenii în albastru alb.
UTA a început cu un gol în minutul 27 prin Cipri Rus, însă ieșenii au egalat la numai 7 minute distanță.
În repriza a doua UTA a reușit încă un gol prin Ursu, dar cu toate acestea formația din Iași au reușit să egaleze, iar pe final au reușit să marcheze golul care victoriei prin Onea. La fluierul final UTA a pierdut cu 2-3, pe teren propriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.