UTA are cinci fotbaliști în formația turului, conform InStat!

0
289

S-a tras cortina peste prima parte a stagiunii 2019-2020 a Ligii a II-a la fotbal, iar Campioana Provinciei e prima. Rezultatele bune ale trupei lui Laszlo Balint se reflectă și în statisticile InStat. Deocamdată ne referim la cele legate de fiecare jucător în parte, iar acestea ne spun că în primul „11” regăsim nu mai puțin de conci fotbaliști ai UTA-ei, cu mențiunea că unul dintre ei a jucat în prima parte pentru Csikszereda. Este vorba despre Soufiane Jebari, care a apărut de doar 5 ori pe teren pentru ciucani, iar în această iarnă s-a transferat la Arad.
Apoi, dintre „roș-albi”, în echipă mai sunt portarul Iacob, fundașii laterali Tomozei și Stancu și mijlocașul central Moise. Arădeanul Cătălin Hlistei, al cărui transfer de la Rapid nu s-a mai realizat în vară, e și el în echipa turului în eșalonul secund.
Dar, pe contul de Facebook al Fusion Group Agency, Bogdan Apostu se mai laudă cu doi fotbaliști în echipa ideală, respectiv atacanții buzoieni Chipirliu și V. Alexandru.
„Conform raportului de sinteză InStat, după terminarea tuturor meciurilor din acest an, sunt mândru că reprezint oficial 8 din 11! Cei mai buni jucători ai campionatului pe fiecare poziție în parte. Plus cel mai bun antrenor, firește!” – scrie fostul atacant, prieten și susținător al lui Laszlo Balint, împreună cu care a format, în proporție de 90%, lotul de locul 1 al „Bătrânei Doamne”.
Jucătorii care completează cea mai bună echipă InStat sunt fundașii centrali Wallace (Petrolul, indice 248), Alex Iacob (Rapid, indice 247) și mijlocașul ofensiv, Valentin Munteanu (Buzău, indice 244).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.