UTA are în premieră sponsor internațional pentru noul sezon

0
913

UTA are planuri uriașe pentru noul sezon competițional, în care trage tot mai tare pentru promovarea în Liga 1. Până la următorul meci din play-off-ul care decide echipele promovate, UTA și-a anunțat viitorul sponsor principal.
Alexandru Meszar, a anunțat în data de 8 iulie, că Efbet îi va fi sponsor. Părintele noului proiect UTA, Meszar a anunțat, totodată, că „Bătrâna Doamnă” are pentru prima dată în istoria sa de 75 de ani un sponsor interna­țional, dar și că această colaborare a adus cea mai importantă colaborare din istoria clubului.
UTA are în premieră un sponsor
internațional
În acest sezon, UTA a avut pe piept, pe tricoul de joc, „Primăria Arad”, principalul finan­țator al clubului.
„Chiar în condițiile astea grele, am sperat că am traversat, dar se pare că nu am traversat în totalitate perioada asta complicată, nu ne putem focusa doar pe această perioadă. Trebuie să privim
înainte, cum privește și echipa noastră și stafful tehnic, așa a făcut și conducerea clubului, partea administrativă, care, spun eu și îi felicit, a muncit bine, pentru că pot să anunț că UTA are în premieră, de astăzi (n.r. ieri), un sponsor internațional pentru noul sezon compe­tițional. Valoarea contractului pentru un sponsor de tricou, pe echipamentul de joc, este confidențială, dar pot să vă spun că este cea mai mare din istoria clubului. Este vorba despre Efbet, o firmă internațională de pariuri și jocuri de noroc online, cu cea mai mare cifră de afaceri pe această categorie din Bulgaria. Cel mai mult, la acest proiect, și la toate proiectele noastre de a atrage sponsori, a fost Dorin Stana. Datorită situației care este acum în România, în prezent, și în Europa, reprezentantul Efbet nu a putut să facă deplasarea. A dorit mult, dar nu a reușit și își cere scuze”, a anunțat Alexandru Meszar într-o conferință de presă.
Astfel, UTA va începe să își asocieze ima­ginea cu o casă de pariuri și de jocuri de noroc online lider pe piața din Bulgaria. „Noul sponsor pe echipamentul de joc 2020-2021 este Efbet, care a semnat un parteneriat cu clubul nostru pe o perioadă care sperăm să devină cât mai îndelungată”, a spus și Dorin Stana, manage­rul sportiv al clubului UTA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.